Тази седмица в “Автограф” гостува Иван Динев - Устата.

Изпълнителят, който влезе в ролята на водещ на концерта “15 години “Планета ТВ”, споделя впечатления от празника и разказва любопитни и интригуващи ситуации, свързани със звездите на музикалната медия.

“Много хубав концерт, млада аудитория, което е много хубаво, защото винаги тийнейджърите диктуват музикалните вкусове в една държава. Млади хора, весели, ентусиазирани, забавляваха се, радваха се на всеки изпълнител. А и изпълнителите имаха нужда точно от това, да се зареждат от аплодисментите и да дават най-доброто от себе си. Като цяло веселото настроение струеше отвсякъде и беше много забавно”.

Устата споделя, че колегите му са се справили страхотно, били са подготвени много добре и както всяка година всеки е пазел в тайна до последно това, което е подготвил.



“Беше интересно, общо взето и аз не знаех какво ще видя. Иначе по отношение на някакви скандали не съм бил свидетел. Да, имаше размяна на остри погледи, усещаше се напрежение между изпълнителите, но това е нормално, защото конкуренцията е голяма. Тя е хубаво нещо, защото по принцип е двигател. Но трябва да има това чувство, което го има при спортистите - това е респект. Всеки трябва да има респект от другия, т.е. уважение към другия. Някои се уважават, други не се уважават”, разкрива шоуменът.
В момента Устата подготвя нова песен, която ще е в дует с колега от “Пайнер”. Не знае още дали ще бъде с мъж или с жена.



“Работя по една песен, която харесвам много отдавна. Тя не е кавър, това е народна песен. Не е българска. Мадона имаше фрагмент от нея в един свой концерт. И през 2009 като й бях на концерт в Австрия, я чух и много ми хареса. Аз разбрах веднага, че не е нейна тази песен, позаинтересувах се каква е, намерих всички варианти и изпълнители, които са я пяли и сега правя абсолютно различен мой вариант. Няма да успея да я пусна до края на тази година, защото ако ми се уредят нещата, ми предстои коледно турне в Щатите. Но в началото на 2017 ще съм готов и ще я предложа с видеоклип на моите почитатели,” казва още Устата пред водещата Галя Димитрова.