Рапърът Иван Динев-Устата днес празнува 42-ия си рожден ден, а подаръка му дойде преди няколко дни. На 5 октомври той сбъдна една от своите мечти. Тогава се състоя премиерата на неговото стендъп шоу “Звездите отзад”, а самият той презентира новото начало в социалните мрежи:

“Вчера представих първото си Stand-up Comedy Show. Това е най-острия ми професионален завой! Много благодаря на прекрасната публика за незабравимия дрифт, който направихме. Сега вече резервоарът ми е пълен догоре, приятели
и Ви обещавам едно дълго и вълнуващо пътуване! Това шоу вчера беше много важен дебют за мен.... И много важна за мен беше и първата рецензия за тази “дисекция на БГ шоубизнеса”. Огромно удоволствие за мен е, че тя е от човек, на който винаги съм се възхищавал като журналист. За всички дами над 18 години, които не знаят как изглежда Георги Неделчев... Той прилича едно към едно на Брад Пит (без главата и тялото).” .

През септември Устата открехна завесата към авторското си представление с няколко фрагмента в рамките на първото по рода си у нас стендъп шоу на шезлонги. Инициатори и главни изпълнители на закачливата идея бяха Калин, Жорони и Венсан, масово известни като група „Нема к‘во“. Катя и Здравко от дует „Ритон“, Драго Драганов, Филип от bri4ka.com и моделът Биляна Йотовска бяха само част от звездите, които аплодираха събитието.

Междувременно стана ясно, че от „Планета“ отново са избрали изпълнителя на „Дебел“ за водещ на ежегодния концерт по случай рождения ден на телевизията. 2019 бележи пълнолетие за компанията, което ще бъде отпразнувано на 3 декември в зала “Колодрума” в Пловдив.
Преслава, Галена, Анелия и Емануела ще са големите звезди на концерта. От общо около 60 изпълнители в каталога на „Пайнер“, едва половината ще могат да се включат в събитието. Фики Стораро не е един от тях.