Близначките на Ути Бъчваров - Далия и Ружа ще навършат три години през август, но вече бърборят като възрастни.„Двете ми близначки Далия и Ружа са много различни, те проговориха и това ме прави изпълнен с доволство”, похвали се телевизионният готвач.

Водещият на „Бързо, лесно, вкусно” по БНТ разкри, че момичетата били доста различни по характер. Едната била романтична и завеяна, а другата – дейна и обичаща да командори. Ути и жена му Мария обличали в различни дрехи двете момиченца, които се различавали и визуално една от друга.

„Не знам как ще ги опазя, като пораснат. Сигурно с пушката, ама аз съм си и ловец, де”, смее се дипломираният актьор. 50-годишният Ути с охота говори за двете си щерки, но пази в тайна тяхната майка Мария. За жената до Бъчваров не се знае почти нищо. Двойката живее на семейни начало вече 12 години. Дали някога ще минат под венчило не е ясно защото преди време 50-годишният кулинар и водещ бе казал, че всеки сам за себе си трябва да прецени как му е по-добре. Като човек от новото поколение не мечтаел да стане младоженец, пише Уикенд.