Звездните стажанти изпълниха третата си задача.

Участниците трябваше да създадат фоторазказ, който да послужи за брошура, а техен клиент беше голям застрахователен брокер.

„Ангелите на Шарлопов” бяха по-увереният от двата отбора и стриктно се придържаха към заданието под вещото ръководство на Албена Вулева.

Отборът не можеше да се похвали с последователност и ясна концепция, но въпреки това по време на презентацията пред клиента се представи отлично. Албена също беше блестящ презентатор и това изправи рекламодателя пред сериозна дилема.

В крайна сметка избраният отбор беше този на жените и по този начин проджект мениджърът им Албена прибра 10 000 лв. за своята кауза за извеждане, лечение и търсене на дом на кучетата бебета от приюта в Сеславци, съобщава Нова телевизия.

По време на елиминациите мъжете не успяха да задържат отборния дух от предишните епизоди. Някои от тях посочиха Юлиян като слаб капитан, а други смъмриха Денди заради употребата на алкохол по време на работа и безотговорното отношение към задачата. В крайна сметка Юлиян избра именно Денди и Пламен да останат с него в заседателната зала.

Босът заяви на Юлиян, че като проджект мениджър на тази задача е претърпял „пълно фиаско”, но въпреки това той не може да пренебрегне факта, че Денди си е позволил своеволия по време на работа и именно той чу репликата „Уволнен си!”. По този начин Отборът остана с петима членове, а Ангелите поведоха в резултата.