Известната като "писателката на к*рвите" Калина Паскалева остана без работа малко преди празниците, научи HotNews. Риалити изкусителката от "Островът на изкушението" до скоро се изявяваше като завеждащ "Връзки с обществеността" в хотела на Ветко и Маринела Арабаджиеви. Неотдавна бизнесмените просто й показали къде е изхода без да й дадат обяснение защо я махат от позицията на пи ар.

Пред свои близки Калина била категорична, че се е разделила с бившите си работодатели в отлични отношения, но злите езици говорят друго. Паскалева си тръгнала от "Маринела" с големи сканадали. В деня на уволнението й, тя ругаела наред хора от персонала. "Искаше да им покаже колко е значима дори и в такъв момент. Но след като босовете й скръцнаха със зъби, се наложи да си тръгне с подвита опашка", издават източници.

Откакто не е част от екипа на бившия Кемпински хотел Зографски, плейбойката не смее да припари в иначе актуалните заведения намиращи се в комплекса. "Явно доста сериозно се е издънила работата щом не я виждаме в "Кенди" или "Мегами", коментират в средите.