Актрисата Алекс Сърчаджиева, която преди година бе свалена от Нова телевизия, никога не е споделяла гласно каква е причината да си тръгне от медията. Въпреки, че беше едно от наложените лица най-вече като водеща на "ВИП Брадър" с Ники Кънчев, изненадващо не оглави втория сезон на риалити формата "Игри на волята". Мястото й зае нейната по-млада колежка Ралица Паскалева в комплект с Димо Алексиев. 

И докато неочакваната смяна предположи, че продуцентите просто са искали промяна, с днешна дата едно от действащите лица зад проекта изригна доста бурно с признанието си. Продуценът на "Големия брат" Радо Тушев, който беше познат и като гласът зад кадър в същото риалити, изнесе интересни факти в социалната мрежа. И макар дълго време да се смяташе, че именно той е направил новия кастинг, думите му изненадаха всички запознати със ситуацията. 

Ето какво написа Тушев: "Не съм я виждал физически от лятото. Не съм я прегръщал оттогава. Тя наистина познава всички страни на живота. Той обикновено се отнася с нея безобразно. Последното изпитание пред Александра беше да бъде изхвърлена като парцал, без обяснение, без адекватен разговор, от работата, която много обичаше и на която беше дала толкова много. Както във всичко, без капризи, без пазарлъци, без остатък. Беше обругана и обиждана, наричана с епитети, които ме е срам, че съм слушал. Изминалата година свали маските на изключително подли и неблагодарни хора, които се подиграха с енергията, труда, лоялността, обичта на това момиче и не само. Обичам те, грозна и дебела моя! Ти си най-добрата!"

Грозната истина лъсна и показа как актрисата е била жестоко поругана, обиждана и овиквана. Думите на Тушев предизвикаха и други въпроси. Като този дали той и Нико Тупарев, с когото работят от години ще продължат в екип. Двамата направиха едни от най-успешните формати излъчвани в ефира като "Биг Брадър", "Вип Брадър", "Хелс Китчън" и "Черешката на тортата". Проверка на HotNews показва, че в момента има обявен кастинг за нов сезон на "Игри на волята", което предполага, че ако Тушев и Тупарев работят заедно, то едва ли ще има такава ответна реакция от страна на първия.