„Шеф под прикритие" тази седмица продължава с пети и шести епизод, в които ще видим как собствениците на две компании в сферата на производството и услугите влизат под прикритие като шофьор и механик с цел - да научат повече за бизнеса си.

В понеделник, 22 февруари в пети епизод на предаването собственикът и управител на компанията за предпазна екипировка и облекла Стефан Башев ще се дегизира, за да се превърне в обикновения работник Йордан Павлов - Даката.

За една седмица той ще трябва да обиколи няколко склада и магазини на компанията в страната, за да събере информация за бизнеса и персонала си от първа ръка. Вместо зад компютъра в офиса Стефан ще се озове на работната площадка, където ще му се наложи да се поизпоти, за да изпълни новите си задължения.

Новобранецът Йордан ще се обучава за шофьор-доставик, продавач-консултант и складов работник, а темпото на работа ще изисква всичките му сили и умения.

Шефът ще има нови задължения, но как се справя с тях, ще преценят колегите му. Опознаването на служителите ще го върне към погребани спомени от миналото и ще го провокират да вземе неочаквани решения. Дали бизнесът на Стефан се развива в правилната посока обаче стане ясно, когато паднат всички маски.

„Шеф под прикритие" ще продължи с шестия си епизод и внедряването на Калоян Ганев - собственик на националната верига автосервизи. За да провери как се приема философията на компанията, спазват ли се правилата и какво е отношението на служителите към бизнеса и клиентите, шефът ще се яви на изпит в собствената си компания в опит да започне работа от най-ниското ниво.

Въпреки че Калоян е работил на всички нива в компанията и е вършил всякаква работа, влизането под прикритие ще се окаже сериозно предизвикателство за него и ще го изправи пред неочаквани затруднения. Изискванията на новите му шефове ще поставят уменията му под въпрос. Той ще си навлече гнева на собствените си служители и дори ще бъде уволнен. Как ще приключи тази неочаквана смяна на местата ще стане ясно едва накрая.