Плеймейтката Златка Димитрова известна като Черната Златка, реши да изплаши почитателите си във Фейсбук за ''Добър вечер''.

Снощи брюнетката реши да публикува своя ''натурална'' снимка, на която позира, както сама е написала, "без грим, след малко сън". На фотоса освен, че е без грим, Златка е и гола.

Вероятно плеймейтката очакваше хвалебствия от верните си фенове, за това колко е красива и без макиаж, но за нейно огорчение, петната по кожата й и стряскащото й излъчване не успяха да ги очароват.

*NO MAKE UP... :))) СЛЕД МАЛКО СЪН :)

След няколко подигравателни коментара, от типа на: "плашеща" (харесан цели 72 пъти), ''не приличаш на себе си'' и ''нещо не е както трябва'', няколко фена се включиха, за да я подкрепят с думите: "не е плашеща, просто тук е естествена" и ''пак си много готина, к'во". Незадоволена от отзивите, Златка реши сама да си направи комплимент:

Коментарът й предизвика смях у някои и ги провокира да й отговорят подобаващо: "Кисело е", "Може би нямаше да изглеждаш толкова "страшно", ако не беше направила тази зловеща физиономия ахахах", пишат момче и момиче.

След като и самохвалствата не помогнаха, Златка се направи, че не й пука:

Коментарите обаче не спряха: "Нищо общо с това, което сме виждали, този грим какви неща прави, леле...", "Бе честно, гримирай се, за да си ти", "Снощи е дръпнала поне две линии" и "Вярно гримът вредял на кожата", "Ауу...звяр", "Все едно са те били" и "Нищо лично, ама си като утрепана".

А на вас харесва ли ви Златка без грим? Гласувайте в нашата анкета или споделете мнението си в коментарите.

*Златка с грим