Луда фенка на Мария Бакалова е сексоложката Наталия Кобилкина, но не е единствената, която дава мило и драго, за да е в нейната компания. Специалистката по интимни въпроси преследва холивудската звезда в мрежата. "Скъпа! Страхотна си! Писах ти на лично" - коментира Наталия в пост под снимка на актрисата, досущ като някой хлътнал пубер. Бакалова най-вероятно не я е отразила.

И други познати персони у нас са като пиявици впили се в Бакалова. Така например дъщерята на Ваня Щерева - Мила Роберт беше като залепена за актрисата по време на престоя й в България. Тя буквално я следваше и до летището.

Журналистът и продуцент на "Преди обед" Георги Тошев не пропусна да се щракне с хубавата Мария. На снимката, която бе споделена от него на секундата в социалната мрежа, фамилиарничи, прегърнал звездната българка, сякаш се познават от години.

И докато всички се състезават да покажат познанството си с Бакалова, то тя умело преценява какви снимки и с кого да покаже в Инстаграма си. Преди дни първата българка номинирана за Оскар сподели, че е срещнала в Кан и друга популярна нашенка в Щатите, а именно Нина Добрев. "My heart is soooo full", написа екранната дъщеря на Борат.