Катя от „Ритон“ е била жестоко ужилена на концерта на дуета миналата седмица. Тя платила луди пари за обици, колие и пръстен, които уж били уникати, изработени специално за нея.

Оказа се обаче, че са най-обикновена конфекция. Бижутата са дело на хитовия гримьор Борислав Соколов, по-известен като Мис Бони. Той е любимец на много родни чалгаджийки и от известно време прави накити, които рекламира като уникати. Изглежда обаче не му е известно, че думата „уникално“ означава „единствено“. Вероятно затова уникатите му всъщност май са серийно производство.

Когато се посъвзе от концерта, за който „Ритон“ се готвиха месеци наред, нежната половинка от дуета публично благодари на Мис Бони за „прекрасните бижута, които сътвори за моето шоу“. Очевидно певицата смята, че се е окичила с обици, измислени и изработени специално и само за нейните собствени уши, и че никой друг не е слагал подобни накити.

Преди Катя да си ги закачи, същият модел е красял и колежката й Мариана Попова, пише столичен всекидневник. Цената на комплекта не е съобщена официално, но се говори, че със сигурност е над хилядарка, което е колосална сума като за прости стъкълца, уж на „Сваровски“.

Ако поне бяха уникати, е обяснимо. Но щом са серийно производство, парите за тях би трябвало да са минимум 10 пъти по-малко, допълва изданието.

Източник: hotarena.net, Сн.: Булфото