Тази вечер в Big Brother: Most Wanted ще видим финалните битки в Зимните олимпийски игри в Нови хан. Людмила и Луна ще се изправят една срещу друга в дисциплина за ловкост, но тлеещата вражда между тях ще превърне играта им в истинска война.

Последните дни фокусът на вниманието на Съквартирантите се измести от Луна и се насочи към вечно гастролиращия между двата лагера Динко. Людмила впрегна целия си изследователски потенциал, за да покаже на всички фалшивия героизъм на Вълев и да накара Съквартирантите от основния лагер да го заставят да избере страна във вечната им вражда с певицата и Мариела. Тази вечер ще видим как усетилата, че вече не е център на внимание Луна ще направи всичко по силите си да се върне в главната роля, служейки си с различни похвати.



Зимните олимпийски игри в Нови хан продължават с пълна сила, а тази вечер ще станем свидетели на финалните битки между отборите на Pink Panthers и Куците коне. В дисциплината „Скок с поднос“ една срещу друга ще излязат именно Людмила и Луна, а изпитанието за ловкост ще приеме напълно неочакван обрат и двете дами ще превърнат играта в бойно поле. Какво ще се случи и как това ще промени за пореден път чувството за принадлежност към някой от лагерите на Динко, предстои да разберем.



Вече постигнала своята цел да се върне под светлината на прожекторите, Луна няма да спре до тук. Певицата ще извади нов коз от своя безкраен арсенал и ще организира на Съквартирантите музикална промоция на собственото си творчество. Как ще реагират на новата ѝ идея най-търсените звезди, ще разберем тази вечер.