Tя ли заряза Благо Георгиев или той нея, ще заживее ли в Турция или ще остане да наглежда националния отбор по футбол?

На тези и още много интригуващи въпроси ще трябва да отговори чаровната Лияна, която ще гостува в изданието на „В джаза събота вечер” тази седмица.

Фолк дивата ще се появи както винаги в перфектна форма и облечена в елегантно-сексапилен тоалет. Пред Вили Сечкова тя ще разкаже за драматичните развръзки в своя живот, които силно наподобяват сюжетна линия на касов турски сериал.

Зрителите на предаването ще се насладят не само на прелестите на Лияна, но и на красивия годежен пръстен, с който я е дарил мъжът с несметно богатство. Или поне такива са слуховете за финансовите възможности на любимия й – Махмуд.

Лияна ще разчувства зрителите с разказ за огромната любов към дъщеря си Дениз. Ще разкрие и любовния триъгълник, в който е попаднала.

Във второто издание на рубриката „Светски коментар” гост на Вили Сечкова ще бъде главният редактор на сп. „Hello” Станислав Дочев. Заедно те ще разнищят темата „Звездите преди и сега” и ще разговарят за това как се е променил стилът на фолк певиците. Всичко ли опира само до визия и песни и има ли смисъл от интелектуално развитие – на тези въпроси ще потърсят отговор в студиото на „В джаза”.

На финала на шоуто Мария Илиева ще представи новия си хит „I like”.