ON! Fest e първият и единствен фестивал в България, който събира най-интересното в съвременното градско изкуство, начини на забавление, спорт и лайфстайл.

Музика, танци, графити, паркур, технологии, игри, японска култура, градски и екстремни спортове и още много забавления са част от тематичните зони на фестивала.

Целта е всеки посетител да изживее своето специално ON! приключение. Фестът ще се проведе между 21 и 24 септември в Inter Expo Center.

Най-добрите танцьори, над ще участват в организираната от Dance Academy и Makosa Nostra - зона на ON! Fest.

Те ще разлюлеят Зала 5 на Интер Експо Център на 22 и 23 септември с гореща музика и актуални стилове и стъпки.

и всички посетители на ON! Fest ще могат да се включат в редица уроци от най-добрите салса и латино школи у нас. В ранната съботна сутрин кръвта ще закипи в динамично настроение с урок по . След това посетителите ще могат да овладеят основите на и още много демонстрации, акробатични шоута и уъркшопи. Всеки от инструкторите, представители на , притежава богата биография и ще предаде на участниците освен индивидуалния си поглед, и международен опит.

Съботният ден на ON! Dance ще приключи със с жури: Владо Божилов, Моника Стоянова, Александрина Стойнева и Алфредо Торес. След излъчването на победителите, които ще си тръгнат с , ще настъпи и кулминацията в програмата на зоната – майсторски клас !



Специалният гост-преподавател в него е - един от петимата човека в личния отбор на създателя на зумбата Бето Перез. Тя ще излезе на сцената за едно атрактивно , в което ще се включат и най-добрите български инструктори по зумба.

и в него посетителите ще могат да овладеят най-яките движения в стиловете. Сред школите, които ще предадат уменията си са организаторите от Makosa Nostra, X-Energy Crew, Art from the Heart Crew (Montfiz),Виктория Михова и VS Dance, Sleepwalkingz, Мартин Асев от U-move и много други.

Програмата в неделя ще завърши с впечатляващи в дисциплините New Style Hip Hop и B-boying. Естествено, победителите ще си тръгнат с големи награди!

ON! Fest 2012 те предизвиква: Включи се!