Мощният взрив на български сериали покачва напрежението зад кулисите на доскорошния едноличен лидер в жанра "Стъклен дом".

Затова идеолозите на семейната драма поддържат конкурентна форма с чисто нова интрига, пише "Труд".

Нейният двигател е крайно отблъскващият и очевидно способен на всичко Тома, който иска да купи мол "Витоша". Вследствие на ловките психологически атаки на "мъжа с чадъра" маститите съдружници на мола заприличаха на изгубени в гората деца.

В новия епизод (в понеделник по Би Ти Ви) Димитър Касабов (Стефан Данаилов) открива стряскаща информация за самоличността на мистериозния бизнесмен. Към разследването на Камен (Калин Врачански) се присъединява и лошото момче Чарли (Асен Блатечки). След подслушан телефонен разговор обаче съдружниците са обладани от тежки съмнения, че един от тях е предател.

Всички улики сочат, че изменникът е... Димитър Касабов, единствен той не е получавал заплахи от Тома. Подставено лице ли е загадъчният персонаж?
В следващия епизод Тома има нови обекти за тормоз - Дани (Бойко Кръстанов) получава атрактивно предложение за работа от автомобилна компания, а Христо (Георги Кадурин) е шантажиран с тревожно лично послание.

Междувременно все по-разочарованата от Камен Боряна (Елена Петрова) заминава със сестра си Албена (Диляна Попова) за Бургас - в родния квартал"Меден рудник" покосената от амнезия Албена ще започне да сглобява парчета от миналото.

Чарли се запознава с малкия Емо - син на Сиана (Радина Кърджилова), и е почти сигурен, че той е бащата на детето. В "Стъклен дом" влиза и неизбежният Коцето Калки, който се отчете в "Мисия Лондон" с репликата "Найс, а".

Дипломираният зъболекар е в кожата на народен лечител, който ще се заеме с психичните проблеми на Елена (Яна Маринова).