Само 22 красавици ще продължат напред в надпреварата за короната на Мис България 2012. Кои ще са те, ще стане ясно в края на коментарното студио на риалитито, което ще избере Мис България 2012, „Пътят към короната". Студиото ще бъде излъчено тази събота, 20:45 по TV7.

За последни коментари преди избора, водещата на студиото Нели Атанасова е поканила Мис България 2001 Ивайла Бакалова, водещата на "Сладки приказки" и „Тайната на щастието" по TV7 Жана, модния фотограф Дилян Марков, международния букер Тихомир Белегански и известния гримьор Мис Бони. Експертите в областта на красотата и конкурсите ще коментират причините, поради които част от момичетата трябва да продължат, а други да отпаднат. Коментарите със сигурност ще бъдат особено интересни, имайки предвид прямотата и оригиналния изказ на някои от гостите. Още при кастингите менторите и журито заявиха, че това не е обикновен моделски конкурс и от претендетките за короната се изисква не само красота, но и цялостно присъствие и интелигентност.

По случай Деня на жената, официалната Фейсбук страница на конкурса, , започна да публикува снимки на момичетата от кастингите. Хилядите фенове на страницата вече започнаха да открояват някои от тях като фаворити за короната на най-красивата българка за тази година.

Довечера, вторият епизод на „Пътят към короната" ще продължи да представя останалите момичета, взели участие в кастингите, както и ще покаже какво се случва зад сцената. Епизодът ще бъде излъчен в 20:45 по TV7.

Гледайте „Пътят към короната", втори сезон, всеки вторник, четвъртък и събота, 20:45!