Мартина Вачкова, е подложена на непрекъснат психически тормоз от страна на бившия си съпруг. Тези дни пухкавата актриса изживява нова драма заради него.

От известно време двамата водят преговори за почивката на дъщеря им в Гърция, но без резултати. „Тормозът продължава. И сега пак плаках като всеки път да ни даде разрешителното да пътуваме и да не ни прави на луди.“, изплака Марта пред „България Днес“, пише hotarena.net.

Тя разказва, че всеки път, когато поиска да заведе Рада на почивка зад граница се сблъсква с едно и също. Часове преговори за един подпис.

Майка и дъщеря планират да заминат заедно с близки приятели на кратка ваканция на Халкидики, но бившият съпруг на Вачкова не спира да й прави сечено. Съседи на Радко Миладинов коментират, че най-вероятно той ще я изнудва за пари, тъй като напоследък е закъсал сериозно.

Близки на Миладинов разкриват, че в момента екссъпругът на Марта има големи финансови проблеми. Заради неуспешни бизнес сделки бащата на Рада натрупал големи дългове и дори се простил с жилището си в столичния кв. "Хаджи Димитър".