Фитнес инструкторът Валентин Митев, който бе замесен в любовна афера с фолк певицата Траяна обясни, че това са поредните измислици, в които няма никаква истина.

Здравият мъж, който участва в последния клип на фолк певицата заяви, че отношенията им са само и единствено професионални, пише blife.bg.

Братовчедът на популярния фитнес инструктор Лазар Ангелов сподели, че фолк певиците не са неговия тип жени, въпреки че показват завидни визии и перфектни тела.

„Аз държа на външния си вид и е нормално да харесвам жени, които спортуват, които се хранят с хубава храна и поддържат фигурите си“, признава Вальо. Той допълни, че е особено трудно да се съчетават нощният живот и активния спорт и режим.

Набиращият скорост фитнес инструктор признава, че отказва доста предложения за снимки и клипове, защото трудът му не е оценен.

„Трябва да се оценяват тези неща. Не може за смешни пари да позираш цял ден“, допълни мускулягата. Той не скри, че често е атакуван от известни жени, които му пишат в социалната мрежа. „Аз съм сериозно момче и нямам много време да се занимавам с тях на този етап“, заяви Валентин, който е отдаден изцяло на фитнеса.

„Фитнесът е моят живот“, категорично отговори Валентин, който от една година не спира да тренира и да се развива. „Каквото и да става, аз винаги ще тренирам“, сподели Валентин.

Човекът, който тласнал Вальо да спортува, е Лазар Ангелов. Митев споделя, че двамата са оценени и уважавани повече от публиката по света, а не от сънародниците си. Освен това издаде, че е получил предложение да стане лице на международна фирма.