Валери Божинов се оплака отмайката на сина си в предаването на Карбовски по Нова тв.

Ритнитопковецът се ожали, че Алисия не му позволявала да вижда детето им - Валери-младши, и отговаряла на обажданията му с есемеси.

Той се изкара жертва от ситуацията, въпреки че именно Валери бе човекът, който заряза Алисия като кифладжийка, и заяви, че ще се бори за сина си.

Футболистът дори смята, че Николета, като натърти - „настоящата ми съпруга Николета”, щяла да се грижи за малкия Валери. Според думите на Божинов Алисия не му давала детето и Николета никога не го била виждала, а толкова много искала да се запознае с него, пишат от kliuki.bg.

Той дори директно отправи заплаха към бившата си съпруга, че щял да си вземе апартамента в София: „Алисия това ли иска да я изгоня от апартамента, не ми пука”, заяви в ефир Божинов и допълни, че Николета щяла да го подкрепи. „Николета е с мене, тя е винаги до мен, както и аз съм до нея”, бяха думите му.

Валери Божинов се оплака и за това, че в продължение на 5 години той само е мълчал и гледал какво се случва, но категорично заяви, че не изпитва ревност от страна на Ники Михайлов спрямо детето.

Валери заяви и потресаваща, според него, истина, че Алисия му искала 10 хил. евро на месец, за да си вижда детето и каза, че има и свидетели на случката, които могат да потвърдят за това нейно желание. Добави, че има такива компромати срещу Алисия и в телефона си.

„Аз не съм алчен като нея, детето ми пари ли струва”, откровено попита Божинов.

Снимка: сп. "ОК"