Плейбоите се сдърпаха през миналата година заради Николета Лозанова. От няколко месеца националите стоплиха своите отношения. ''Баджанаците'' на бившата плеймейтка са изпушили лулата на мира около коледно – новогодишните празници.

Синът на Боби Михайлов пръв подал ръка. Той беше адски обиден,че Валери и Николета направиха своята сватба по време на лагера на националния отбор в Правец през октомври. Тогава вратарят беше принуден да изтърпи всички сватбени приготовления с участието на бившата любовница Лозанова и най-добрия му приятел от националния отбор - Божинов.

''Това принуди Николай да потърси утеха при Алисия и дори да се пренесе при нея – добавя авер на Михайлов-младши. ''Не е ясно дали толкова много я обича, или по-скоро да дразни Валери“.



Божинов едва не се засякъл с Николай Михайлов по Коледа в къщата на Алисия. Тогава нападателят отишъл да вземе сина си Валери - младши. Националът извадил пачка и отброил 5000 евро на Алисия, пише skandalno.net.

Валери - младши много се зарадвал на татко си. Двамата отишли в столичен мол, където прекарали цял ден. Таткото бил на седмото небе. Когато се върнал, Алисия умишлено оставила отворен един от гардеробите, който преди това бил ползван от Валери. Вътре били дрехи на Николай Михайлов.