Участникът от "Музикална академия" - Любен, който преди време жестоко обиди певицата Мариана Попова, споделя, че е имал досег и с Валери Божинов.

Младият изпълнител хич не се притеснява от това да каже какви са впечатленията му за футболиста.

"Знаеш ли откъде го помня този Валери Божинов - бях още във „Вот на доверие" - имаше такова предаване преди доста години. Божинов беше с мен, аз бях едва на 20 години. И на въпроса „ЦСКА - абревиатура на какво е?", той отговаря: „Политическа партия"! „Къде се намира Кения?" - той отвръща: „В Канада", а „Расте, но не старее" било мотото на... Париж!!! Няма да го забравя, разбираш ли! Аз по-ниско интелигентен човек не съм виждал", възмущава се Любен.



"Колкото до Николета Лозанова ще дойде момент да съсипя и нея. Тя е образец за това как не трябва една българска дама да се държи! Аз уважавам жените. Не съм курвар, но вярвам в курвите. Аз съм човек, който казвам, че вие сте ни майки, и ни отглеждате, и сте нещото, което най-много трябва да ценим. Но този образец, този еталон, в който се превърна българската жена през последните 20 години, е, меко казано, гнусен. А Лозанова е просто олицетворение за това", казва певецът, цитиран от столичен вестник, пише pik.bg.