Божинов реши да покаже малко плът из интернет пространството. Ето на какво се наслаждава плеймейтката Николета Лозанов вкъщи.

В мрежата се разпространи снимка на ръзсъблечения красавец Валери Божинов. Николета и Валери са семейство вече от година, но въпреки това Божинов не демонстрира коремче и паласки, а точно обратното- забележителни плочки и татуировки.

Футболистът направо взриви фенките си с тази пикантна снимка и те се надяват той по- често да демонстрира перфектната си спортна форма не само на терена. Но Николета едва ли се радва на мераците на фeнките на Валери Божинов. На секси кадъра Божинов позира с топкоафьора Венелин Кондаков.

Кондаков е сред най- добрите и известни фризьори в българските хайлайф среди. Той не само се грижи за косите на Николета и Алисия, но и на почти всички родни знаменитости. Коафьорът доби слава, чрез участието си в шоуто на Слави ''Моята тв сватба''. 

Тогава той беше 18 годишен и се изявяваше с 12 години по- голямото си гадже Царина. Днес Кондаков е един от най- близките приятели на Николета Лозанова и е обект на голяма популарност, пише kliuki.bg.