Валери Божинов, отскоро известен като Безмилостния, показа, че все пак има милост, особено за най-новия си „брат“ Ники Михайлов, както го нарича самият той, пише HotArena.net.

Лагерът на националния отбор събра нападателя и вратаря под един покрив – в луксозния хотел в Правец. Горещата арена припомня, че за разлика от стража, другият ритнитопковец си изпроси повиквателна да бъде част от състава на Лъвчетата срещу Италия, който ще наблюдаваме на 28 март.

Божинката изпращаше подаръци и съобщения във Фейсбук на свитата на Петев и включително на треньора, за да издейства присъствието си на стадион „Васил Левски“ в събота, дори това да означава да стои седнал на резервната скамейка през цялото време.



Запознати разказват, че Валери не отавял Ники да диша, докато тренират в Правец. При първи удобен случай се лепвал за вратаря да си гукат като първи приятелки, макар всички да знаят, че не са.

Самият Божинов се насилвал да гради приятелство с Михайлов. В социалните мрежи нападателят непрестанно публикува техни общи фотоси. Сутринта например сподели как двамата тренират един до друг на футболното игрище, а час-два след това – как двамцата позират костюмирани (вж. Галерия).

Снимката е украсена с надпис “My Bro”, който Валерката прилежно е лепнал.