Последните клюки по адрес на звездната двойка Валери Божинов – Николета Лозанова гласят, че футболистът съвсем не искал Ни Ло да живее при него в Италия.

Причината за това бил фактът, че семейните ангажименти много му пречели да се съсредоточи достатъчно, за да даде най – доброто от себе си за отбора на Верона.

Според други източници, нежеланието на Валери да бъде държан изкъсо от жена си била доста по – различна, пишат от skandalno.net

Напоследък на него доста много му харесал нощният живот в града на Ромео и Жулиета и дори си набелязал някаква местна девойка. Това именно бил поводът да жадува да изпрати Николета обратно в България.

Коя от двете версии е вярна не знаем, но наистина Божинов прави всичко възможно, за да влезе във върховна футболна форма и да е в състояние да поразява противниковите играчи.

Всички много добре си спомнят какви трудности имаше той през лятото, докато си намери нов отбор, след като го изгониха от „Спортинг” Лисабон.

При всички положения, неговата обична съпруга Николета Лозанова до голяма степен му пречи да се концентрира в играта, защото и тя като всяка млада жена, все го теглела да я мъкне по магазини и ресторанти, без да му остави възможност да се възстанови след тежките спортни занимания през деня.