Срам и позор! Валери Божинов продължава най-нагло да паркира на места за инвалиди, след като вече на няколко пъти бе заловен със снимков материал как по най-удобния за него начин се намърдва на сините квадратчета.

В паркингите на моловете и хипермаркетите именно тези места са най-близко до входа, за да могат хората с увреждания да се придвижат по-лесно. Е, няма как да го направят, защото там се е наврял мъжът на Николета Лозанова.

Ултра скъпото червено „Бентли" на спортиста бе заснето за пореден път да престоява часове наред върху оцветено в синьо квадратче. Този път футболистът от малкото италианско отборче „Тернана" бе разположил возилото си в подземния гараж на един от столичните молове. Най-прясната снимка от позора на Божинов бе публикувана във фейсбук и набързо обра негативните коментари на потребителите на социалната мрежа, пише ''Всеки ден''. „Свидят му се пет кинта. Как не го е срам", ядосваха на свидетели на срамната случка. „Не му се сърдете! Той е истински инвалид на терена", шегуваха се пък злъчно други.

Още през 2013 г. папарак на „Всеки ден" щракна Валери да оставя колата си върху място за инвалиди пред един от столичните хипермаркети. Тогава Божинов престоя отново с часове пред „Фантастико" на „Симеоновско шосе", въпреки че в самия магазин не се вяснал и за пет минути, просто е ползвал паркинга, докато виси в хотела в съседство. При такова нарушение глобата, която се предвижда от закона, е между 300 и 500 лева. Освен това при подаден сигнал паяк трябва да пристигне веднага и да вдигне колата. Дали някой се е сетил да алармира администрацията на „Паркинги и гаражи" и тогава, и сега, не е ясно. Със сигурност обаче Валери не е санкциониран.



Божинов, който навърши преди дни 29 години и над 10 000 в „Арена Армеец" го поздравиха с „Честит рожден ден", от няколко дни е в София, тъй като е контузен и не може да играе. От миналата седмица насам нападателят се подготвя в столицата под зоркото око на асистента на Ивайло Петев в националния отбор - кондиционния специалист Роко Перота.

Валери се радва на богат и пребогат автопарк. Освен с „Бентли" футболистът фучи из родните пътища с джип БМВ Х6 за около 90 000 лева и червено „Ферари" с базова цена около 230 000 евро.

Въпросното червено „Бентли" е било засичано да се шофира и от Николета Лозанова. Водещата на „Папараци" по Би Ти Ви неведнъж е показвала в своето предаване снимков материал на разни нагляри, които си оставят скъпите коли върху места за инвалиди. Дали ще покаже и нахалството на мъжа си?