Близки до семейството на футболиста Валери Божинов разкриха в първия ден на новата година, че той категорично е против вероятността дъщеричката му Никол да расте в България.

Според неговото мнение, най – добре за нея ще е да си живее в Италия, където доста по – трудно ще научи за тъмното минало на майка си Николета.

Валери изразил пред приятели сериозно притеснение, че бурните младежки години на Николета Лозанова ще се отразят доста ''противоречиво'' върху развитието на малката и поради тази причина за нея най – добре било въобще да не ги научава.

''Забрави Никол да живее в България. Никой не знае как ще приеме срамът, когато хората и медиите я залеят със скандалните факти от живота ти. В Италия не сме кой знае колко известни и поради това за бебето ще е най – добре да живее там'' – казал Валери на плеймейтката в присъствието на свои другари.

Истината обаче е, че след първите няколко месеца на безхаберно отношение към първородната си дъщеричка, Николета Лозанова си седна на д-то и се преобрази в перфектната майка. След като бе охулена от вестниците и народа заради разпасаното си поведение, красавицата явно премисли и в края на лятото заяви, че слага край на нощния живот. Действително, след това тя започна да се грижи самичка за малката Никол и на публикуваните от нея снимки ясно се вижда, че бебето е щастливо, красиво и добре гледано, пише skandalno.net.