Бащата на футболиста – Емил Божинов, е потвърдил пред в. „България днес”, че Валери Божинов ще присъства на раждането.

Той ще поддържа жена си Николета в най-трудния за нея момент. Вероятно моделката се страхува от болките при естественото раждане и затова е предпочела секцио. Раждането няма да бъде в Италия, а в столична частна клиника. Специален екип ще бди над Николета по време на родилния процес.

Емил Божинов издаде още, че синът му Валери изобщо не се страхувал да присъства на термина, а не като повечето мъже да припадат от ужас при гледката.

„Валери ще бъде неизменно до жена си. Няма търпение бебето да се появи на бял свят” – твърди бащата на футболиста, който също е радостен да стане за пореден път дядо. Емил уточнява, че драмите с делата, които водят Валери и Алисия в момента, са останали на заден план. Певицата претендира за месечна издръжка на сина им в размер на 10 хиляди евро, а футболистът иска да може по-често да вижда сина си.

Миналата седмица адвокатката на Алисия Радост Караиванова заяви, че 4-годишният син на Божинов и Алисия дори не подозира, че ще има сестричка. Не на такова мнение обаче е Николета, която споделила пред свои близки, че това е грозна лъжа.