Валери Божинов скандализира почитателите си със снимка от обикновена тренировка във фитнеса!

Докато безделници обсъждат надълго и нашироко колебанията в кариерата му, футболистът не изглежда да страда много от хорски приказки. ''Кучетата си лаят'', а жена му е залята с атрактивни оферти!

Докато набедената за златотърсачка Николета се труди да рекламира различни продукти, за да поддържа високия стандарт на семейството си, Божинов работи върху себе си! Буквално!

Левентът не смята да губи форма, а блъска във фитнеса. Междувременно не забравя и за жена си. Както дружката им Азис сподели, съпрузите се чуват непрекъснато и постоянно си пращат лигави съобщения и снимки.

Нещо такова се е случило и сега, но в никакъв случай фотото не е нежен и напълно безобиден поздрав, а заявка, че следващата им среща ще е бурна и мноооооого гореща!

Божинов изглежда повече от добре, но не това е акцентът на снимката! Полуголият футболист се хванал здраво за чатала, а резултатът е впечатляващ. Ако перифразираме един класически израз, можем да ви кажем, че ''Това в шортите на Валери не е пистолет, просто много му липсва Николета'', цитира kliuki.bg.

Може би затова плеймейтката не пропусна да каже, че страшно обича мъжа си и да сподели скандалната снимка на стената си във Фейсбук!