Футболистът Валери Божинов, който вече си намери отбор, в който да се изявява, е категоричен, че е събрал много хъс за игра.

Както е известно нападателят се договори с ръководството на "Левски" да стане част от синия тим, въпреки че до последно обясняваше пред медиите, че иска да рита в чужбина.

''През тези шест месеца събрах още повече спортна злоба и желание. Нормално е, когато някой ти подава ръка, да искаш да се изявиш. Нормално е да си концентриран, и мисля само да играя мачове. Днес не играх в контролата, но се надявам в другата да съм в състава," обясни Валери Божинов пред TV7.

Разбира се, темата за личния му живот също не беше подмината, най-вече поради факта, че съпругата му Николета се изявява като водеща на предаване във въпросната телевизия.

"Личният ми живот е наред. Аз съм концентриран върху "Левски". Мисля единствено и само за "Левски", за отбора, и за пролетния сезон, в който искаме да донесем синя радост на всички фенове. Не отговарям конкретно, защото другото са въпроси, които са извън тази тема", допълни Валери, пише bliasak.bg.