Италианската сексбомба Сара Томази се домогва до леглото на Валери Божинов, научи "България Днес" от свои източници на Апенините.

Новият нападател на "Тернана" бе оставен без надзор от любимата си Николета Лозанова, която се готви за ново телевизионно предизвикателство.

Това е дало възможност на известния плейбой да си припомни славните ергенски години в Италия.

Фактът, че за известно време Валери е самотен, веднага е привлякъл вниманието на мъжемелачката Сара Томази, твърди агентът на "България Днес". Тя е популярна на Ботуша с многобройните си афери с футболисти.



Томази е бивше гадже на Балотели и Роналдиньо. Снимала се е в порнофилм, който се радва на огромен успех.

Сара заяви в телевизионно интервю, че голямата й мечта е да прави секс с целия отбор на "Милан" и всичко това да бъде увековечено в нов филм за възрастни.

Според клюката в Италия Томази вече е намерила начин да стигне до Божинов, но какво е станало след това - историята мълчи. Родният град на красавицата е Терни, където сега играе Валери.



Сара познава всички известни хора там. Затова не е представлявало проблем да се домогне до новия нападател на "Тернана".

"Не мога да повярвам на тези простотии" - каза пред "България Днес" Николета Лозанова, законната съпруга на футболиста. - В момента се намирам в чужбина и не е удобно да разговарям по телефона. Звъннете ми след понеделник и ще говорим по всички теми."

Според нейни близки обаче Николета е научила какво става в Италия и спешно е отпрашила за там, за да държи шавливия си мъж изкъсо.

Нещата като че ли не са потръгнали особено добре, защото самата плеймейтка намекна, че е разкарала Валери.



Николета и Валери са пред раздяла не за първи път. Преди по-малко от година Лозанова беше пред развод заради забежката на футболиста с Моника Валериева. Божинов дори се изнесе от общия им дом, а за Лозанова се заговори, че отново се е върнала при Ники Михайлов.

Впоследствие Николета и Валери решиха да дадат втори шанс на брака си. Ако сега Лозанова научи, че мъжът й изневерява с италианската сексбомба, това ще бъде край на всичко, категорични са близки до семейството.