Валери Божинов вече има ново гадже! От няколко седмици футболистът се среща с 23-годишна девойка, която има малък собствен бизнес.

Явно за да не остане назад, ритнитопковецът демонстрира как и той като Николета продължава напред. За тази цел Валери разводни Фейсбук страницата си със снимки, на които изглежда щастлив и доволен.

„No mercy“, написа Божинов под една от последните си фотоси, което явно бе насочено към Лозанова.

Други пък смятат, че постът има препратка към футболните му изяви. Както е известно, той прекара известно време на резервната скамейка, тъй като претърпя контузия и му се наложи да изтърпи период на възстановяване. Преди дни дори написа във Фейсбук следното трогателно съобщение до треньора на националния отбор Ивайло Петев: „Здравейте Господин Петев, надявам се, че не сте ме забравили“. А само ден след като обяви публично развода си със скандалната плеймейтка на Валери взе, че му потръгна на терена ()

Колкото до новата му приятелка - тя се казва Анелия, а двамата разбира се запознават онлайн, което си е маниер на футболиста. За съжаление, хитрата девойка е заключила профила си, за да не се набърква в скандали.

Междувременно Валери се е сдобил освен с ново гадже и с нов прякор. Най-актуалното обръщение към него е Валери Миличкото. Така му викали част от любовниците му - известни столични бръмчалки, пише hotarena.net.