Колкото и да се кълне Валери Божинов, че в живота му няма жена, истината е съвсем друга.

От известно време той върти тайно любов не с коя да е, а с племенницата на знаковия мутренски бос Румен Николов - Пашата, твърди „Всеки ден".

Името на новото завоевание на футболиста е Вероника Стефанова, известна в спортните среди със страстта си към автомобилите. Заради увлечението си по високите скорости тя стана лице на Българската федерация по автомобилизъм и окичи главата си с короната на конкурса „Мис Автомобилизъм".

Валери се запознал с дъщерята на брата на Пашата - Николай, в известно столично заведение. Докато ближел раните си от раздялата си с Николета, след няколко срамни бройки, които лъснаха в публичното пространство, той намерил кой да замести достойно красивата Лозанова.

Любовта между провалилия се в личен и професионален план футболист и Вероника пламнала от пръв поглед. Валери бил впечатлен не само от изваяната фигура на хубавицата, но и от „високата й ерудираност", както сам твърди.

За да се направи на интересна, тя използвала в разговорите си с него цитати от романите „Портретът на Дориан Грей" и „Анна Каренина". И за да бъдела сигурна, че Валери я разбира, тя му пояснявала какво искала да каже. Това нямало как да не впечатли неукия спортист и той се хванал на въдицата й като пълен глупак. „Николета изобщо не може да се мери с нея. Тя е толкова интелигентна", хвалил се Валери пред приятели.

Че Валери е влюбен до уши във Вероника, е повече от ясно, убедени са другарите му. Не е сигурно обаче дали тя изпитва същото към него. Новата му любовница има славата на мъжемелачка, която сменя гаджетата си както и колите - излезе ли нов модел, го кара бясно за известно време, до следващия. На всичкото отгоре, заради богатия й чичо пари не й липсват и не зависи особено от мъжките портфейли.

„От любов към спорта е минала през стотици легла. С кого ли не е спала. Тя е по-оборотна от Николета, моделка е и хич не й пука от нищо", категорични са дружки на племенницата на Пашата.

Новата двойка възнамерява съвсем скоро да излезе на светло. Първата им публична поява ще бъде на авторали. Тези дни Вероника ще заведе Валери на „Рали Стари столици" в Шумен, издадоха приятелки на миската.