Звезден и златен бе 27-ият рожден ден на Николета Лозанова.

Плеймейтката посрещна точно 60 души на партито си преди няколко дни и получи 60 уникални подаръка.

Празненството бе в луксозен бар на последния етаж на столичен хотел на 300 м височина. Купонът бе на тема „Drunk in Love” (Пияна от любов), а дрескодът – в черно и червено.

Празничната украса бе толкова луксозна и изискана, колкото и блюдата за гостите. Ягоди, ядки, плодове, френски сирена, хапки и тънки мезета, солети, обвити с бекон, бяха само част от глезотиите по масите, пише „Уикенд“, цитира hotarena.net.

Само едната бутилка червено вино струваше 500 лева, а от пивото имаше в промишлени количества. Отделно впечатление правеха марковите водки и уискита.

Но това е само една малка част от масрафа за рождения ден на една от най-одумваните водещи.

Тоалетът на НиЛо, марка Филип Плейн, струваше 8000 лева, а обувките – 1000!

Черешката на тортата несъмнено беше подаръкът от съпруга на Лозанова. Напук на слуховете, че е пред фалит, Валери се изръси с уникално бижу за 36 хиляди лева.



Три гривни „Картие“ изненадаха Николета рано сутринта, поднесени й от дъщеричката й Никол. Бижутата се носят заедно и символизират триединството в любовта. Всяка една от гривните струва 12 бона, като Лозанова ги харесала още в края на лятото по време на почивката си в Монако. Било любов от пръв поглед.

След свръх скъпарския подарък от Валери, втори в класацията се нарежда този от Цветелин Маринов-Цуни. Парфюмът, който той поднесе на Николета, струва 1000 лева и е уникален. Той е от лимитираната селекция на марка „Amouge” (в превод: пръстен – б.а.) и се произвежда за кралското семейство на султаната Оман.

На бижута заложиха плеймейтката Светлана Василева и звездната двойка Петко и Яна Димитрови.



Плеймейтката Светлана Василева закичи рожденичката с червена гривна със златни украшения против уроки, а Петко и Яна я изненадаха с перлено бижу.

Най-тънко определено мина Мартин Карбовски! Той цъфна на рождения ден с една от своите авторски книги, но пък бе един от гостите, които най-много „намаза“.

Журналистът сграбчи задните части на Николета пред всички гости, а по-късно под влиянието на няколко чашки марков алкохол ръцете му се приплъзнаха по на север. Щастливец!



Третата плеймейтка на рождения ден Златка Димитрова пристигна с гаджето си Миро и зарадва рожденичката с голям колаж от снимки. В подобен род бе и дарът от гримьорката на НиЛо – Джули Ангелова. Тя поднесе 2 дизайнерски чаши с декупажни рисунки, преспапие с ангелче и кутия с белгийски шоколад под формата на чанта, очила, обувки и червило.

Приятелката на Лозанова от детските години – Ваня Красимирова, пък зарадва Николета с плюшен Мики Маус.

Най-ощетен и нещастен от цялото мероприятие остана професор Вучков, който бе повален от грип в последния момент. Точно четири пъти той звънял на Ники да й се извинява, че няма да присъства. След като видял снимките от партито и голата гръд на тв водещата, се поболял още повече…