Плеймейтката Николета Лозанова и футболистът Валери Божинов са скарани жестоко, заради кадър на невръстната им дъщеричка, който от няколко дни обикаля Интернет пространството.

Валери случайно се натъкнал на снимката на бебето си в долнопробен сайт за клюки и се вбесил, че в текст към нея се обсъжда дали Никол е красива, на кого прилича и дали ще става за голи снимки като майка си, издава ''Всеки ден'', цитира slava.bg.

Най-скандалното било, че потребители коментирали, че бебето е блян за всеки педофил, което направо пощурило Божинов. Той си изпуснал нервите и с викове забранил на жена си да публикува в бъдеще каквито и да е фотоси на Никол в Интернет.

Според приятелки на Николета тя била шашната от думите, които Валери избълвал насреща ѝ. За първи път се случвало двамата да се карат, откакто са заедно и Лозанова приела много тежко скандала.

Тя се оправдала, че досега многократно е пускала фотоси на детето и никога не е имало проблеми, но Божинов по никакъв начин не приел обясненията ѝ. Футболистът бил категоричен, че Никол не трябва да присъства в публичното пространство и да е част от светския имидж на родителите си.

Явно обаче Николета и по-голям инат от мъжа си и още не е изпълнила нареждането му да премахне снимките на бебето от Интернет страницата си.