Актьорът от хитовия сериал „Връзки” Валери Йорданов признава в интервю за списание LOVE style, че е имал доста инциденти по време на театрални представления и снимки на филми.

„Случвало ми се е да играя на сцената с възпален апендикс в „Хъшове” преди три години. Прилоша ми и извикаха по спешност доктор. Той искаше да ме закара за операция, но играх, защото салонът вече беше пълен. Изкарах представлението и след това директно ме транспортираха в болница. На следващия ден избягах с изрязания апендикс, защото вечерта имах представление на „Дон Жуан”.

Почти няма филм, в който да не съм се контузвал. Вече ходя да паля свещи, като започвам нов проект. Бях със счупени ребра и кост на петата. Имал съм пробождания.

В „Емигранти” Деян Донков ми мина с кола през крака и по време на снимките бях със счупен крайник. Последната ми травма е в рамото, която лекувам вече 11 месеца”, обяснява актьорът.

Валери е диагностициран и с диабет от 10-годишен. Получил го след преживян стрес. През годините му се налагало да крие болестта си, защото щял да остане без работа.

Той говори и за своята дарба да гледа на ръка, въпреки че не обича да го прави, защото вижда неща за човека, които не иска да казва.