Най-одумваната двойка в България - Николета Лозанова и Валери Божинов, отново преживяват тежък момент в съвместния си живот, пише „Всеки ден".

През миналата седмица Валери Божинов стана за смях пред останалите футболисти на „Левски", тъй като му се налагаше да се крие по ъглите на съблекалнята, за да говори със съпругата си.

Жестокото унижение било следствие от факта, че Николета крещяла истерично в ухото на съпруга си и той се притеснявал да не го чуят колегите му. Тя изобщо не съобразила, че нападателят на сините не е сам и може да го злепостави.



„Много ни стана жал за горкия Валери, обикаляше като обран евреин из съблекалнята на стадиона с телефон на ухо и уплашено повтаряше „недей така, моля ти се" и неуверено питаше „в смисъл, к'во ми казваш сега". А крясъците на Николета огласяха цялото помещение", разказаха загрижени за бъдещето на футболиста левскари.

„Как не те е срам, толкова неща ти простих, ако не ми кажеш истината веднага, с Николче се изнасяме", нареждала разгневената съпруга.

Според близки до двойката скандалите са били заради информация, стигнала до Ни Ло, че Валери й кръшка със знойна блондинка.

„Доброжелатели" на звездното семейство й казали, че са го засекли да излиза от луксозен спа център с млада и красива русокоса дама. Времето на тази случка съвпада с деня, в който Ни Ло се е снимала в последния клип на Коцето „Студентка". Ето защо тя е имала основание да се съмнява, че докато е позирала пред камерата, някоя нахъсана бръмчалка е позирала пред съпруга й, пише ''Всеки ден''.

Самата Николета също дава поводи за ревност на Валери, но явно той приема нещата по-спокойно и е по-уверен в себе си. Преди две седмици например най-известната пловдивчанка беше засечена в компанията на актуалния ерген номер 1 Георги Станоев - Бирмата. Валери обаче приел среднощното забавление на жена си като нещо напълно нормално и дори не пожелал да го обсъждат.