Валери Божинов минава на червен светофар!

Явно и той като много други тарикати си е повярвал, че щом кара скъпа кола, всичко му е позволено.

Най-бруталното в случая е, че на пътя Валери не е сам - застрашава живота на околните! Футболистът създаде достойната за глоба и публично порицание опасна ситуация пред обективите на папараците на "България Днес".

Преди да направи грубото нарушение, бившият на Николета се паркира пред заведението на Петко, където двамата имаха среща. Заради мощната си кола и лудото си шофиране Божинов подрани. Вместо да чака съпруга на танцьорката Яна на въздух, влезе в заведението.

От големеене спортистът забрави да пусне есемес за синята зона. Мислеше, че ще му се размине. Нищо подобно. Размина му се поставяне на скоба или вдигане от паяк, но веднага му лепнаха стикер за неправилно паркиране.

*Правилата са за всички

*Валери още ходи по тениска, не му е студено

През това време Петко цъфна в заведението. Той показа нова прическа и откри зимния сезон с тежки кубинки. Двамата мъже, по които припадат безчет гимназистки, се видяха съвсем за кратко. След това Валери излезе, видя си "честитката" на предния джам и от ярост изпраши с мръсна газ.

Още на първия светофар се прояви и вместо да спре на червено, си мина най-спокойно. Трамваи, пешеходци, други коли - нищо от това не изглеждаше да го притеснява.

 *Валери се е офъкал здраво

*Петко откри зимния сезон с тежки кубинки

*С нова прическа е и Петко

Снимки и източник: ''България Днес''