Валери Божинов мотае Николета Лозанова за развода. Бившата плеймейтка се надява да се разделят по взаимно съгласие, но той не се подписва под документите. Причината била в условията, които му предлага за разтрогване на брака.

Хубавата пловдивчанка показа в предаването си „Папараци" молбата си за развод, която е подала в съда, и уточни, че иска всичко да стане по взаимно съгласие. За да се случи това обаче, би трябвало и неговият подпис да стои под документите, както знаят всички, които са разтрогвали брака си по този начин. Те се подават в съда едва когато и двете страни са ги разписали. В случая със семейство Божинови подписът на съпруга го няма.

Говори се, че той не бил съгласен с исканията, които му поставили адвокатите на Ни Ло. Тя обяви, че не е искала кой знае какво от мъжа си. Нямало да го изнудва за космическа издръжка от рода на „5, 10 или 20 хиляди на месец", закле се бившата плеймейтка. Според запознати обаче издръжката съвсем не е големият проблем в бъдещия развод на двойката. Николета искала да вземе скъпарското жилище в София, за което Валери е платил, но тя е обзавела по свой собствен вкус.



Именно с това не бил съгласен Валери. Говори се, че апартаментът в един от най-баровските квартали на столицата можел да удари милион, ако се пусне за продажба. Божинов не искал да се разделя със скъпия си имот, пък дори и това да му струва години влачене в съда. Той нямал нищо против да даде на жена си някое по-скромно жилище или добра издръжка. Но бил наясно, че със западащата си кариера едва ли вече ще може да купи имот като този, който Николета му е обзавела. И затова не искал да слага подписа си под молбата за развод.

Николета не се побирала в кожата си от яд по имотния спор и се зарекла, че няма да отстъпи за нищо на света. В същото време Валери, за да я дразни допълнително, си измислял какви ли не истории, които подхвърлял в медиите, включително че вече е разведен с плеймейтката. Именно затова той казал още преди няколко месеца, че с брака им официално е приключено, когато документи за развод все още не били подадени. „Не е изключено даже сам да си пуска скандалните чатове с разни мацки еднодневки само за да ядоса Николета. Тя много беснее от тези истории", смятат запознати.

Източник: ''Всеки ден'', сн.: Фейсбук