Една от най-желаните жени в България - Николета Лозанова, остана сама навръх рождения си ден в сряда вечерта. Съпругът й Валери Божинов я изостави на празника й заради ангажиментите с клубния си отбор Спортинг (Лисабон), на който му предстоеше двубой с Цюрих за Лига Европа.

Точно в нощта на рождения й ден, треньорът на "лъвовете" от Лисабон Домингош Пасиенсия взе футболистите си на лагер. Божинов обаче се отчел с няколко подаръка, и то съвсем нескромни. Първо той изненадал Николета с уникално сърце, изплетено от 101 стръка орхидеи. След това обсипал рожденичката със златни бижута на френската компания "Картие", за които се изръсил най-малко 100 хиляди лева. Висулката на колието също била под формата на сърце, което се отваряло, а в него било изписано името на неродената им дъщеря. Върху гривната и обиците била гравирана само първата буква.

"Момиченцето няма да се казва Николета като майка си, както се писа по медиите. Ники и Валери отдавна са избрали името, но то няма да е свързано нито с нея, нито с него" - споделят приятели на семейството.

*Николета Лозанова

Въпреки че наследницата им ще проплаче за първи път чак през април, националът от сега си прави сметка да подсигури бъдещето й. Нападателят е открил спестовен влог на свое име, в който заделял по 1000 евро от заплатата си всеки месец. Сред време авоарите щели да бъдат прехвърлени на дъщеря му, пише .

Същата сума Божинов бил готов за заделя ежемесечно и за сина си от първата си жена - Алисия, с която в момента се съдят за издръжката на Валери-младши. Фолк певицата настоява за фантастични суми от порядъка на 10 хиляди евро на месец или 300 хиляди евро накуп. Желанието на Алисия е съдът да вземе под внимание, че футболистът печели около 3 милиона евро на година в Спортинг.

*Валери и Николета (Снимка: Петър Тодорински)

Вижте видео (18+):

Снимка (водеща): Велислава Каймаканова-Ножарова за Crystal Zone