Спортната звезда Валери Божинов окончателно забрави, че е женен. Откакто се раздели с половинката си Николета, футболистът отбеляза цели 12 попадения сред представителките на нежния пол.

Докато си търси нов отбор, Валери буквално не се спира из нощните клубове. И обикаля из най-оборотните софийски кръчми.

Тези дни спортистът бе засечен в компанията на звездата на ЦСКА Валентин Добревски, с когото заедно тренират. Божинов шашна гостите в елитен нощен клуб с новото си Бентли оценено на 300 000 евро.

Цяла вечер футболистът се усмихваше и по никакъв начин не му личеше, че е тъжен от раздялата си с Николета. Той дори си размени телефоните с няколко от красавиците в бара.

Според запознати Валери не се спира, откакто се раздели с Николета. А съпругата му е бясна заради флиртовете му из нощните заведения.

Мълвата носи, че спортиста вече е минал цели 12 момичета. Докато разярената му законна половинка си ближе раните в Пловдив, пише „Всеки ден“, цитира hotarena.net.

*Валери с Валентин

Междувременно от Hotnews.bg забелязахме, че Валери и Николета вече не са приятели в социалната мрежа Фейсбук. Във виртуалната клюкарница изникват и интересни снимки на Валери с приятеля му Валентин Добревски, с когото изглежда са неразделни. Освен по клубовете, през деня двамата тренират заедно в столичен фитнес, а както се вижда и от споделената от Валентин наскоро снимка, се фукат със стегнати тела.

Под кадъра Валентин пише: "След тренировка с моя приятел Валери Божинов", а в коментарите Валери казва многозначително: "Малкият ще върви по моите стъпки... футболни говорим!", с което предизвика лавина от коментари. Потребител подхвърля ''и дискотечни сигурно'', а друг издава: ''Валка, ти не спираш да се забавляваш!". Друг мъж пък пише: "Ако смята да става добър футболист по-добре да не върви по твоите стъпки, Валерка'', а апетитна девойка закачливо се интересува кога може да срещне Валери в залата. На нападките Валери отговаря: ''Ювентус, Манчестър, Фиорентина, Парма, Спортинг, Лече, Верона, само това мога да ви кажа", а секунди след това потребител го контрира с "резервната скамейка и Night Flight, само това мога да ти кажа..."