Футболистът на „Лече” – Валери Божинов, който имаше предложение да играе в разградския отбор „Лудогорец”, съобщи, че не е готов да се върне да работи в България, което автоматично означава, че няма да приеме офертата на „Лудогорец”.

Божинов изтъкна, че работата му в момента го задоволява откъм финансови средства и сподели съмненията си, че едва ли в България ще му предоставят по-добри условия от тези, които има в момента, пише kliuki.bg.

„Днес изкарвам хубави пари, играя в хубав отбор. Имаше запитвания от „Лудогорец”, но сега не е моментът да се връщам в България. Не мисля, че в България ще ми предоставят това, което имам в този отбор. Да идвам в България да се видя с приятели „да”, но да се върна да играя футбол в България не е работа”, заяви ритнитопковецът Валери Божинов в ефира на Нова тв, в предаването „Карбовски директно”.

Припомняме, че плеймейтката Николета Лозанова и негова законна съпруга бе споделила, че не й е проблем да последва съпруга си в Разград, но при това положение тя най-вероятно е доволна от факта, че няма да се върне към провинцията и да наруши стандарта си на живот, към който очевидно е доста привързана.