Срещу 20 000 лева Николета Лозанова става най-обичливата и раздаваща се жена, мълвят клюкарките. Плеймейтката е готова на всичко, щом става въпрос за пари.

Звездната двойка бе засечена да пазарува из София. Валери и Николета влязоха в бутиков магазин, където иначе нацупената Лозанова измени физиономията си на мига. Очичките на плеймейтката светнаха като халогени, щом започна да се рови из скъпарските дрешки.

Валери се въртеше около нея с пълен портфейл, готов да й изкупи магазина, разказват очевидци. Николета обаче беше скромна – тръгна си само с две блузки, дънки и есенно якенце… за 20 000!

На излизане Лозанова се хвърли на врата на мъжа си и го засипа с целувки, забравила за доскорошните им вражди.

''Валери е мека Мария. Готов е на всичко за Лозанова, без да се усеща, че всъщност така си купува любовта й'', разказват запознати пред ''България Днес'', цитира kliuki.bg.

Какво ли не правят парите, коментират възмутени читатели. Втрещени от крайно скандалната Николета, хората недоумяват как може ритнитопковецът да е толкова сляп.

Припомняме, че съвсем наскоро Ни Ло най-демонстративно се изпраска по сутиен, парадирайки с изкуствен бюст, само и само да привлече внимание отново. Масово мрежата се заля от коментари, че с поведението си Николета за пореден път изложи мъжа си Валери Божинов.