Откакто бе номиниран за най-стилно обличащ се мъж, Валери Божинов прихвана суетата от жена си Николета и то в двойна доза. Той метна във Фейсбук една трогателна снимка, на която е прегърнал дъщеря си. Фотосът издава голяма привързаност между двамата.

Футоблисът се хвали под фотото, че не се откъсва от бебето и може да го гледа по цял ден. Той самоотвержено сменял памперси, обличал дрешки, гушкал бебчето и му говорел, докато Николета ходела да се снима, да пие кафе с приятелки и да обикаля бутиците за някоя нова дрешка. Явно ролите в семейството са сменени. Бащата се е превърнал в майка, а майката е прекалено заета да играе дори ролята на баща. В цялата тази идилия фенове на семейството заподозряха Божинов в позьорство и неискреност.

Те попитаха кога той тренира, кога играе, кога поддържа спортната си форма, или е отишъл в Италия да сменя памперси. Други се заинтересуваха пък каква е ролата на двете бавачки, които семейството е наело, щом ритнитопковецът бърше дупето на дъщеря си и по цял ден не се отлепя от нея. Иначе всички приеха за нормален факта, че Валери е този, който ще си стои повече вкъщи, а Николета ще обикаля по редките си ангажименти да позира, по светски събития и навсякъде, където може да бъде забелязана, пише skandalno.net.

Тя все по-често отскача до София да се снима в клип на Азис, да се види с приятели, да овършее няколко светски събития и да поддържа имиджа си на най-голямата красавица на България. А когато намери време, се прибира във Верона, за да поддържа добре запазен имиджа и на домашното огнище.