Футболният национал Валери Божинов призна, че е имал интимни отношения с италианската порнозвезда Леа ди Лео. Спортистът обаче е категоричен, че никога не е бил изнудван от нея.

С голяма неохота Валери си призна, че през 2007 година се е радвал на ласките на дашната италианка. Двамата се засекли в заведение в Рим, когато на спортиста му предстояла операция.

Запознали ги приятели на Божинов, който останал силно впечатлен от красавицата, но не подозирал коя е. „Завършили вечерта заедно. Валери е разказвал, че не е плащал на дамата”, твърдят негови колеги.

Самият Божинов с огромна неохота признава, че е имал вземане даване с пищната Леа. Футболистът обаче е категоричен, че италианката никога не го е изнудвала, нито с пари, нито по друг начин.

Скандалът около секс аферата на футболиста избухна, след като стана ясно, че след месец Леа ди Лео ще се изправи пред съда, във връзка със скандалните си мемоари, които издава.

Освен родната спортна звезда през леглото й са минали още Франческо Тоти, Симоне Индзаги, Лука Тони, Винченцо Якуинта, Франческо Коко, Марко Бориело, Фабио Галанте и много други.

Самият Божинов няма да вземе участие в делото, тъй като вече е разпитван по случая. Преди две години футболният национал дал показания и от прокуратурата решили, че след като не е бил изнудван, отношенията му с ди Лео нямат отношение към случая.

Днес спортистът споделя, че тази история за него е без значение и единственото, което го интересува са съпругата и дъщеря му. А младежките си грешки предпочита да остави в миналото, пишат от „Всеки ден“, пише hotarena.net.