Валери Божинов пръсна 5 бона за рождения ден на сегашната си любовница Биляна Дол, по-известна като Дъртото коте, пише „Всеки ден". Футболистът хвърлил крупната сума, за да зарадва любимата си с пищно тържество и много изненади.

Според запознати Валери разтворил широко кесията и въпреки че в момента финансовото му състояние не е цветущо, предвид липсата на работа и тежката издръжка на двете си бивши жени и двете деца, не се поскъпил за тържеството на любимата.

Близки до Божинов разказват, че цялата организация по пищното парти била негово дело, а Биляна до последно не знаела какво е намислил. „Тя смяташе, че ще отпразнуват на някое тихо, романтично местенце само двамата. Валери до последно не даваше вид, че е намислил каквото и да било. Междувременно резервира огромна маса в един от най-елитните ресторанти, обади се и организира всичките й близки приятели да присъстват. Държеше да превърне деня в запомнящ се празник. Всички ни умили с жеста си", коментира негов близък.



Като щедър кавалер Валери дори поръчал роклята на Дол, за която тя от доста време мечтаела. Вечерта Биляна се прибрала и заварила голям пакет на спалнята. Божинов я подканил да се облече и да очаква изненада.

Със стъпването в ресторанта Биляна била посрещната със силни възгласи и поздравления от всичките си приятели, а на масата я чакала огромна двуетажна торта „Шанел". Гръмнали и няколко бутилки шампанско за рожденичката.



„Валери е много влюбен. Наистина прави всичко възможно Биляна да е щастлива, а тя просто сияе до него", разказват присъствали на партито.

Биляна Дол не пропусна да направи цяла фотосесия на пищното тържество, а на снимките, които помести в социалната мрежа, не пропусна да се обясни в любов на Божинов. „Валери, ти си единственото, от което се нуждая - моят един-единствен, ти си част от мен, моята споделена любов! Обичам те, скъпи! Благодаря ти!", написа под общото им фото сръбкинята. Последваха безброй благопожелания и коментари от нейни близки, които за съжаление не са могли да я уважат с присъствието си, но от сърце я орисаха винаги да се радва така на искрена и споделена любов.

сн.: Фейсбук