Скоро в село Караджово ще грейне чисто нов палат, в който ще живее семейството на Николета Лозанова.

Еридина и Кирчо висят на обекта ден и нощ, за да следят работата, която трябва да приключи до края на лятото.

От година насам родителите на моделката помагат около построяването на нова къща, за която инициативата дошла от младите Божинови.

Плеймейтката и футболистът искали да създадат собствено местенце, където да се откъсват отвреме навреме заедно с дъщеря си Никол от шумната и замърсена София. Именно заради това двойката инвестира огромни средства в селски терен, който обаче ще се превърне в истински оазис насред порутените бедни къщи в Караджово, пише в. „Всеки ден“, цитира hotarena.net.

Грубият строеж на имота и изливането на бетонни плочи започнали през септември миналата година. Зимата строителите замразили строежа, като през март започнали отново да градят новият дом на Валери и Николета. Къщата вече има своя втори етаж като през май месец ще се сложи и покрива, разказват бачкатори от строителната площадка.



Макар вилата да е на село, то тя ще лапне близо 1 милион лева суха пара от сметката на Валери и Николета. Двойката обаче е категорична, че няма да се стиска в името на спокойствието и уюта, заради което с удоволствие харчи всяка стотинка за новия дом.

Къщата е проектирана да има 4 спални, 2 детски стаи, закрит фитнес, сауна и механа. Обградена с роднини и приятели Николета иска винаги да има свободни спални, в които да настани гостите си, а втората детска спалня засега ще остане необзаведена – до моментът, в който водещата от TV7 дари с живот втора рожба.

„Един апартамент никога не може да предложи удобствата на къща. В София живеем в мезонет и пак ни е тясно, когато родителите ми дойдат на гости. Именно заради това искаме на вилата да се ширим и всеки да си има своето лично пространство”, философства лицето на „Поверително от Н.Л.”.

И докато нещата по грубия строеж са изкъсо проследявани от мъжете в живота на Лозанова – баща й Кирчо и съпругът й Валери, Николета няма търпение къщата да бъде построена, за да запретне ръкави самата тя и да обзаведе по свой вкус стаите. Ни Ло щяла да използва услугите на вътрешен дизайнер, но преди всичко искала да наложи своите идеи в обзавеждането.