Футболистът на "Парма" Валери Божинов отговори на жалбите на изоставената от него певица Алисия и подигравките на съперника му Ники Михайлов с публично обяснение в любов към Николета Лозанова.

В интервю за сп. "Максимум" той не може да се нахвали от новата си придобивка, наричайки я "ненаситно девойче" и... голяма къщовница, пише blitz.bg.

- Какво намери у нея, което ти е липсвало в Алисия?
- Няма да си кривя душата, нито пък Алисия трябва да го прави, но явно отношенията ни не са били, каквито трябва, щом се стигна до скъсване. Липсвало ми е... как да ти кажа... чувства, любов, химия, да усещаш какво е да обичаш...

Николета: В началото имаше моменти, когато дори ме отвращаваше. Като видех, че ми звъни, си виках - пак ли този досадник. Но още на втората или третата среща разбрах какъв човек е, какво търси и си зададох въпроса, дали съм готова да му го дам. Още тогава му казах, че аз няма да бъда втората жена, няма да вляза в тази игра и да бъда любовницата. Просто няма да ми отива, аз съм на 23 години и да си направи избора. И той ми доказа, че държи на мен.

- А ти с кого беше обвързана?
Николета: Е, обвързана не, но бях влюбена. След Жоро Славов доста време бях сама. Бях малко като кон с капаци, виждах само един мъж. Няма какво да крия, става въпрос за Николай (вратарят на националния отбор Николай Михайлов - бел. а.). Мислех си, че само веднъж в живота си се влюбваш и не можех да повярвам, че някой ще ме накара да го забравя. Но ето че се случи.

- Спомняте ли си кога за първи път си казахте, че се обичате?
Николета: Валери ми го казваше още преди да се видим. Признай си! (Смее се.)
Валери: За да я омагьосам. Това ми беше тактиката, пробвах се по всякакъв начин.
Николета: И ако си мислиш, че съм ти вярвала!
Валери: Мислеше, че искам да я вкарам в леглото си.


- Сега често ли си го казвате?
Николета:
(Смее се.) Валери по-често, а аз му го показвам.

- Не си ли омръзнахте малко?
Валери:
Няма омръзване с това ненаситно девойче. (Смее се.)

- Значи в леглото се разбирате добре?
Николета леко се изчервява.
Валери: Нямам думи просто, в леглото е... нещо невероятно.

- Наистина ли имате домашно порно?
Николета:
Не, това са пълни глупости.

- Би ли й предложил брак? С Алисия така и не се реши.
Николета:
Никога не бих родила дете, ако нямам брак.
Валери: Замислял съм се по въпроса. Да, на Николета бих й предложил.
Николета: Къде ми е пръстенът? (Смее се.)

- Вече говорите ли за деца?
Валери:
Говорили сме както за брак, така и за деца, но още не е моментът. Защо трябва да се прибързва и да се правят глупости, а после да си кажем - можеше да изчакаме.
Николета: Още съм малка за дете, не се чувствам готова, може би след две години.
Валери: Рано й е, казал съм й го. Не трябва да се допускат грешки, защото накрая кой ще страда - детето.

- Както сега страда твоят син - Валери-младши? Виждаш ли го?
- Няма проблеми да виждам сина си, но на тази тема не искам да говоря. Каквото има, си го знаем ние с Алисия.

- Няма ли да му липсваш като баща?
- Е, нормално е да му липсвам, щом не съм постоянно с него. Но ще намирам възможност да сме заедно, помагам и финансово. Тези отношения са лични и не искам да ги обсъждам публично. Както аз бях изкаран най-черният. Не мисля, че е престъпление да се влюбиш.

Ако Алисия си има някой, аз няма да тръгна да коментирам и да съдя личния й живот. Поел съм си моя и ще бъда с Николета. Оттам нататък най-важно е детето да е живо и здраво и да расте в нормални условия, а Алисия да бъде с когото си иска. Ни най-малко не ме интересува, вече единствено детето ни свързва.

- Алисия наистина ли е с Ники Михайлов?
Валери:
Нека Николета да отговори.
Николета: (Смее се.) Мен за Алисия изобщо не ме питайте. Нито съм разпитвала, нито ще разпитвам. Всеки има право да бъде с когото си иска. Понякога отмъщението е по-силно от любовта, нека всеки го тълкува, както го разбира. Мен ме интересува само ние с Валери да сме щастливи, нито Николай, нито Алисия. Така че и с пет Никевци да е... не ме вълнува.
Валери: Те сигурно се интересуват от нас, нали?

- Нямам представа. Не отшумя ли вече скандалът с Алисия?
Валери:
Надявам се да няма повече скандали.
Николета: Никога преди не бях усещала такава негативна енергия. Нямам вина и няма за какво да се оправдавам. Бях се зарекла да не коментирам повече темата, но просто Алисия пресоли манджата с тези интервюта.

- Николета, а защо слушаш нейните песни в колата си?
Николета:
Аз я харесвам като певица, харесвам песните й. И преди връзката ми с Валери, и сега. Постоянно си ги въртя в колата, сега си взех и новия й диск.

- Не се ли притесняваш, че Валери и на теб ще изневери? Той е известен със слабостта си към жените?
Николета:
Обвинявам жените, които са станали предмети, които не уважават себе си, разбират, че мъжът им изневерява, но си траят по някаква причина. Казала съм му: ако науча, колкото и да го обичам, и пет деца да съм му родила, колкото и да страдам, ще прекратя всякакви отношения. Имам прекалено високо самочувствие, за да го търпя.

- Валери, ти си изневерявал на Алисия, нали?
- Така е, изневерявал съм й. Имам вина, няма да се оправдавам, но не е само моя. Когато изневеряваш, със сигурност нещо ти е липсвало. А сега дори не ми хрумва да изневеря на Николета. Тя е човекът... дава ми всичко - красота, прелест, чар, всичко, което търся, намирам в нея.


- Истина ли е историята за оргията в Царско село? Били сте с Благой Георгиев и Алисия и Христина са ви хванали в крачка?
Валери:
Да, стана каквото стана, стана фаул, хванаха ни… какво повече да кажа, това не е хубаво.
Николета: Кажи ми как ще го хвана и после ще остана с него?!

- А Алисия изневерявала ли ти е?
- Може, не знам, не съм я хващал. Сигурно, но нямам доказателства. Докато тя си ме е хващала. По едно време дори бяхме пред раздяла.

- Още ли сте приятели с Благой Георгиев, май всички ти обърнаха гръб?
- Всички - и съотборниците от националния. Единственият, който комуникира с мен, е Мартин Петров.
А най-интересното е, че с Мартин не съм бил толкова близък както с Благо, но той ми показа, че ме цени като човек. Вече претръпнах, но ми е жално и болно за хората, от които най-малко съм очаквал, че не са до мен. Например с Митко Бербатов никога не съм имал такива близки отношения, както с Благо или със Стилиян. Така че за Митко не мога да кажа нищо лошо, но със Стилиян съм се имал, а сега зироу, с Благо съм се имал - зироу...

- Баща ти харесва ли я?
Валери: О, много, той е по-влюбен в нея, отколкото съм аз. (Смее се.) С него възстановихме връзките си преди няколко години. Баща ми е, не мога да го оставя. С майка ми също станаха едни недоразумения, но ще се оправим.

- Какви? Кажи, за да спрат спекулациите.
- Ще бъда откровен. Много мразя да ми се бъркат в личния живот, а тя ми се бъркаше в отношенията и с Алисия, и не само. Започна да ми казва какво да направя, как да го направя, а аз от 12-годишен живея самостоятелно и обичам да си вземам решенията сам. Но все пак аз съм единственият й син и я оправдавам.

- Майка ти не иска ли да се запознае с Николета?
Валери: Майка ми сама й се представи. Намерила й телефона, звъннала й е, говорили.
Николета: Беше с много добро отношение към мен, не е имало някакви нападки.

- Разкажете как живеете в Италия?
Валери:
Винаги когато се прибера след тренировка, къщата свети. Не знам какво прави това момиче, магическа пръчка ли има, но къщата блести.
Николета: И той се събува до вратата, за да не изцапа. (Смее се.)
Валери: Николета е много добра домакиня. Сама чисти, готви, пере, глади... Тя е жена, за която един мъж може само да мечтае.
Когато си готвим вкъщи, й предлагам аз да измия чиниите, а тя винаги казва - хайде, утре аз ще изчистя и ще оправя.

- С какви подаръци й показваш любовта си?
Валери:
Подарих й часовник на Cartier за рождения ден. А за 14 февруари - BMW X6, заслужава го. Купих й го, за да ме прибира от летището.
Николета: Моля?!
Валери: Тя ми е като шофьор, а аз съм навигаторът. (Смее се.) Бях я чул да казва, че много би искала да си купи тази кола и затова избрах нея.


- Хайде, за следващия 14 февруари й подари и „Ламборгини", че и тази марка много й харесва!
Валери:
Може още през лятото да й купя, не се знае. Ако слуша, по-нататък може и апартамент да й взема!

- Те затова пишат, че ти е изхарчила парите? Колко ти излиза на месец?
Валери:
Е, те и за Алисия пишеха същото. Нито Алисия, нито Николета са ми изхарчили парите, това са глупости. Нормално е мъжът да помага на жената. Този, който иска да снима Николета Лозанова, трябва да си плаща, така и този, който иска да бъде с нея, трябва да й помага. Но и тя ми дава пари - в Италия, като тръгна на лагер, все забравям да си взема пари и тя ми дава. Има си договори като модел и си изкарва достатъчно. И да съм аз, и да не съм аз, гладна на улицата няма да остане.
Николета: Няма да ходя гола и боса. Валери ми е като мениджър. За едни снимки наскоро той определи хонорара ми. Сега станах рекламно лице на продуктите за отслабване Walmark.

- Ако Валери остане без добри доходи, пак ли ще си с него?
Николета:
Естествено, нас ни свързва любовта.
Валери: Виж, когато си във футбола на Италия или на Англия, дори да не играеш, ако договорът ти е стабилен, нямаш никакви проблеми.

- Валери, много я хвалиш тази Николета, не може да няма недостатъци?
Валери:
Малко е сръдлива, но това беше в началото. За щяло и нещяло се цупеше. Трябва да си по-търпелив с нея и да знаеш как да я подхванеш. Но от няколко месеца е друг човек.
Това важи и за мен - никога не съм бил по-откровен и толкова истински, както сега. Имаме си страхотно доверие, казваме си всичко един на друг, нали?
Николета: Дори му казвам повече, отколкото трябва.