Валери Божинов забрани на Венета Райкова да споменава името му.

За това се оплакаха от предаването “Горещо” и разпространиха до медиите писмо, в което дават повече подробности. Самото “обръщение” е подписано от Венета Райкова. Ето и съдържанието на самото писмо:

“Преди няколко дни едро момче с дебели златни ланци донесе “на ръка” в офиса на предаването ни запечатан плик. Беше странен “куриер”. Такъв идваше за пръв път. В плика имаше писмо. Странно писмо. Такова получавахме за пръв път. Няма да го преразказваме в подробности – сами ще можете да го прочетете. В резюме – в нотариално заверен текст Валери Божинов (футболист) забранява да се споменава името му и да се говори за него в предаването “Горещо”. Странно писмо, доставено по странен начин с още по-странни мотиви, за които можем само да гадаем. Може би са продиктувани от това, че е “узнал” за записаното интервю с модела Моника Валериева? Кой знае? И кой се страхува от това момиче?”

*Венета и Моника

Повод за недоволството на Валери Божинов действително е интервюто с Моника Валериева, която е спрягана за новата му любовница. В същото време обаче футболистът отрича да е имал каквито и да е отношения с нея след разрива си с Николета Лозанова, пише ''Блиц''.

Междувременно Венета направи гаф публикувайки писмото заедно с личните данни на Валери Божинов във Фейсбук. По този начин тя даде възможност на футболиста спокойно да заведе дело срещу нея.

"Този може да я осъди без адвокат!", коментират интернет потребители в социалната мрежа. Райкова е завършила право в Софийския университет "Св. Климент Охридски", но въпреки това си позволи да допусне подобен юридически гаф.

"Венета каченото от Вас писмо е показано с личните данни на Валери Божинов, това е много непрофесионално. Гледам предаването Ви, но тук се изложихте", пише интернет потребителка в профила й.

*Писмото на Валери