Футболистът Валери Божинов задмина бившата си любима Николета Лозанова по брой снимки, качени в социалната мрежа за час. Играчът, който се завърна в националния ни отбор след дълго отсъствие, качва по поне 10 снимки на ден във фейсбук, пише „Всеки ден".

Подобна суета не е особено типична за мъжете. „Така, както има кифли, явно вече има и нова порода мъже - кифльовци, които позират непрекъснато", смеят се в светските среди. На кадрите си личи, че в момента Валери е щастлив. Раздялата на Божинов с водещата на „Папараци" по Би Ти Ви му се е отразила крайно благоприятно и той направо сияе, смятат феновете му.

Ритнитопковецът, който е в процес на развод, е много по-различен от преди, издават приятелите му. Според тях в момента той се радва на свободата си и изживява „втора младост". Ритащият в италианския „Тернана" футболист е постоянно усмихнат и залива мрежата със снимки, под които пожелава приятен ден или призовава хората да се радват на живота. След като напусна водещата на „Папараци", Валери отделя много повече време на сина си от фолк певицата Алисия, който носи неговото име. Преди това Лозанова не му позволяваше да прекарва свободните си часове извън терена с Валери-джуниър.



Припомняме, че Божинов хавана жена си Николета в изневяра с цели трима мъже - турски бизнесмен с инициали Ф.Г., зърнен бос от Стара Загора, както и Николай Михайлов, който е голямата й любов. Приближени до футболиста разказват, че той е преживял много тежко факта, че е рогоносец, но сега е превъзмогнал изневерите на шавливата си жена и смята за в бъдеще да внимава с какви дами се обвързва.

„В момента няма постоянна жена до Валери, това момиче, с което го спрягат, му е просто еднодневна тръпка. Но въпреки това той е щастлив. Сега има време да преосмисли живота си и дори се помири с Алисия и в момента е в отлични отношения с нея", коментират във футболните среди.