След като вчера ви показахме колко е силна любовта между Валери Божинов и дъщеря му Никол, днес решаваме да обърнем внимание на сина на бившия футболист. Валери-младши е плод на любовта на спортиста с певицата Алисия. Той носи името на баща си и вече тръгна по неговите стъпки, но още по-интересното е, че прилича на него като две капки вода. Двамата споделят и еднакви вкусове-фенове са на сръбската музика, чу само Hotnews.bg.Валери-младши, който е роден 2007 година, тренира в школата на Славия и играе на позицията на баща си – централен нападател.

„Приемат ме като нормално дете. Това, че съм син на Валери Божинов не значи нищо, не значи, че трябва да съм най-добрият. Аз ще се опитам да съм най-добрият, но ме приемат нормално децата, нищо лошо. Искам да стана по-добър от баща ми“, обясни в интервю наскоро младият спортист отношенията на другите играчи към него.

Момчето вече изпревари по ръст майка си и стърчи половин глава над нея. Алисия не е много висока жена, а синът й като малък изцяло приличаше на нея. Говори се, че майката се притеснявала, че момчето може би ще остане нисичко, когато порасне. Сега обаче имала надежда, че ще се източи достатъчно, за да е поне толкова харесван от момичетата, колкото и неговият знаменит татко.