Валерия Дочева от „Фермата” вече води спортните новини в телевизия в Стара Загора, от където е родом. Блондинката първоначално бягала от камерата като дявол от тамян. Докато бачкала като треньорка по художествената гимнастика, тя категорично отказвала покана за интервюта, но днес нещата са на 100 процента променени. Валерия много харесва работата си в медията, която я карала да се чувства по-женствена и красива и засега няма никакво намерение да се връща към предишната си професия.

Младата дама, която стигна до финала в риалити предаването, получила два късмета от новогодишната баница и на двата пише „сватба”. Тя обаче няма да е с футболиста Алек, с когото си остават просто приятели, уточни Дочева. За най-близки свои приятели във фермерското предаване тя продължава да счита Виолета и Яни, който определи като заслужен победител.

Междувременно Вили и Яни също привлякоха вниманието на феновете си с екскурзия до немската столица Берлин. Там те се забавляваха в компанията на друг от участниците в шоуто Иван Гинчев, а близостта им породи въпроса дали все пак не са задълбочили отношенията си след края на „Фермата”.